Username:    Password:        Click Here To Signup     Forgotten Password
Main Menu
Online
Members: 0

Guests: 35

18.223.x.x news
207.46.x.x forum
31.184.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x dilbertplus
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x dilbertplus
46.229.x.x forum
46.229.x.x dilbertplus
46.229.x.x dilbertplus
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
5.255.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x dilbertplus
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x dilbertplus
54.36.x.x dilbertplus
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.83.x.x forum
91.242.x.x forum

Last Seen

mrstipfan Wed 19:48
Gagi2 Mon 16:30
EFiNST0RM Sun 15:39
85filip58 Sun 12:14
brlight Tue 04:18

Newest Members

Forums
My UT2004 server don't query
sueco
Wed Mar 26 2008, 11:13AM
Posts: 4
Joined: Sun Nov 18 2007, 11:28PM
Registered Member #3444
I rent 2 UT2004 servers, based in NL. I have just installed LGSL in my Platinum Nuke site. LGSL don't query my servers, I also tried in http://www.greycube.co.uk/lgsl/test/index.php same results. This is my servers: 213.19.130.66:7777 & 213.19.130.46:7777 In our irc channel we have a bot called ABot by andromeda, there isn't any problem to query them. Is it any config I must do in the config.php?
Website
Rich
Wed Mar 26 2008, 11:28AM
Posts: 1717
Joined: Wed Nov 26 2003, 04:30PM

Worked on the test page for me.

Its common to get the query ports mixed up on UT2004, as it supports two different query formats.

LGSL uses the +1 queryport ( that would be 7778 for you )

Other scripts ( inc. abot ? ) use the +10 queryport ( 7787 )

Its always good to just leave the queryport blank on LGSL, and then it will usually be filled in with the correct value.
Website
sueco
Wed Mar 26 2008, 01:16PM
Posts: 4
Joined: Sun Nov 18 2007, 11:28PM
Registered Member #3444
Working for me to in the test site now, but not in my site. I know when I run e107 platform I had some issues to, don't remember what it was thou, I add some adress from greycube I think.
Website
Rich
Wed Mar 26 2008, 02:05PM
Posts: 1717
Joined: Wed Nov 26 2003, 04:30PM

It means your webhost has port 7778 blocked.

You can either asked them to unblock it, or edit the lgsl_config.php and enable the feed.

( change the feed_method from 0 to 1 )
Website
sueco
Wed Mar 26 2008, 03:01PM
Posts: 4
Joined: Sun Nov 18 2007, 11:28PM
Registered Member #3444
My server host have not the port 7778 blocked. I have andromeda's ABot in my irc channel and it query the servers, as it did in the testpage, maybe was some circumstances that I failed first time.
Query:
(20:01:07) (@UIC|sueco) q uic
(20:01:08) (@AB0T) °» UIC Public Server Tam Freon DM & iCTF [ ut2004://213.19.130.66:7777 ] [Players: 2/12] [Map: DM-PipeWorks002-Fix] [00:00 Remaining] «°
Website
Rich
Wed Mar 26 2008, 04:01PM
Posts: 1717
Joined: Wed Nov 26 2003, 04:30PM

Enable the feed and you should find it works.

Its almost always the host not allowing UDP ports through the webservers firewall.
Website
 

Jump:     Back to top


You are not logged in - Click Here To Signup

Username:    Password:   

Mini Buttons

.... © GreyCube.com - Richard Perry - Powered by e107.org