Username:    Password:        Click Here To Signup     Forgotten Password
Main Menu
Online
Members: 0

Guests: 19

103.131.x.x news
18.223.x.x news
207.46.x.x forum
23.101.x.x forum
3.80.x.x forum
40.77.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x dilbertplus
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x dilbertplus

Last Seen

85filip58 Tue 15:15
4Rsercom Thu 21:49
Apophis01 Fri 10:15
Bommel Wed 09:39
frob Sat 21:14

Newest Members

Forums
homefront
sordids1
Fri Mar 18 2011, 03:25PM
Posts: 20
Joined: Sun Jul 04 2010, 07:57AM
Registered Member #6131
ok i have set up a homefront server on lgsl but cant get the images to work saying / charecter will not work any ideas ?

my lgsl

the images give me this plugins/lgsl/lgsl_files/maps/homefront/gcgame_1_0_378564/fl_crossroads.jpg

Website
sordids1
Fri Mar 18 2011, 09:25PM
Posts: 20
Joined: Sun Jul 04 2010, 07:57AM
Registered Member #6131
fixed

Website
MI-six
Sun Mar 20 2011, 11:53AM

Posts: 13
Joined: Sat Sep 05 2009, 05:23AM
Registered Member #5390
Can you help us?
With the file protocol.php

I'm a noob with the code

www.oldguys.eu

europe gaming community
Website
sordids1
Sun Mar 20 2011, 12:47PM
Posts: 20
Joined: Sun Jul 04 2010, 07:57AM
Registered Member #6131
if you mean the images you have to make another folder called gcgame_1_0_378564 to you will end up with a folders called maps/homefront/gcgame_1_0_378564


as for the images i dont think they are all out i copied from gametracker

Website
MI-six
Sun Mar 20 2011, 06:16PM

Posts: 13
Joined: Sat Sep 05 2009, 05:23AM
Registered Member #5390
Hi
I get the info now off the server
But must i put some code in the protocol.php
Like where he can find gcgame_1_0_378564

I now that i knowhere put gcgame_1_0_378564 so first i must know where and howe
befor i can do the maps

I get the data from the server know so it is only the maps

www.oldguys.eu

europe gaming community
Website
MI-six
Sun Mar 20 2011, 06:21PM

Posts: 13
Joined: Sat Sep 05 2009, 05:23AM
Registered Member #5390
I think i have it

Yes its working
thnx

www.oldguys.eu

europe gaming community
Website
flatsix
Sun Mar 20 2011, 07:26PM
Posts: 3
Joined: Thu Mar 17 2011, 10:55AM
Registered Member #6641
Cheers guys for the pointers to get this game in the LGSL.

Have Fun

Website
ssace
Sat Apr 09 2011, 07:47PM
Posts: 25
Joined: Fri Dec 26 2008, 07:35PM
Registered Member #4667
How did you all set up the protocol.php file? Did you have to add a gametype line? I have v 5.8 which doesn't have Homefront as a preset.
Appreciate any help.
Website
sordids1
Mon Apr 11 2011, 09:33AM
Posts: 20
Joined: Sun Jul 04 2010, 07:57AM
Registered Member #6131
function lgsl_type_list()

add the following line below the halo "homefront" => "Homefront",

function lgsl_protocol_list()

add the following line below the halo "homefront" => "05",

function lgsl_software_link

add the following line below the halo

"homefront" => "qtracker://{IP}:{S_PORT}?game=homefront&action=show",

i think thats it good luck

Website
ssace
Mon Apr 11 2011, 07:35PM
Posts: 25
Joined: Fri Dec 26 2008, 07:35PM
Registered Member #4667
What should the connection & query ports be? I have tried 27015 for both and it doesn't connect.
Website
sordids1
Tue Apr 12 2011, 08:50AM
Posts: 20
Joined: Sun Jul 04 2010, 07:57AM
Registered Member #6131
try 28015 for both mine works

Website
ssace
Sun Apr 24 2011, 07:54PM
Posts: 25
Joined: Fri Dec 26 2008, 07:35PM
Registered Member #4667
My host has control of the ports. I have to request the ports that I want open.

Before your reply, I had them open 27015 since our server runs on that port. I haven't tried 28015.

I have a request with my host to try that port. Will let you know if 28015 works for me....
Website
ssace
Sun May 01 2011, 09:34AM
Posts: 25
Joined: Fri Dec 26 2008, 07:35PM
Registered Member #4667
28015 is not working for me either.

I wonder if Gametracker can tell us what the port should be? I have tried 27015 & 28015. I would think the query port would be the same for all servers of the same game.

Does anyone else have it working on a different query port?
Website
 

Jump:     Back to top


You are not logged in - Click Here To Signup

Username:    Password:   

Mini Buttons

.... © GreyCube.com - Richard Perry - Powered by e107.org