Username:    Password:        Click Here To Signup     Forgotten Password
Main Menu
Online
Members: 0

Guests: 23

178.255.x.x forum
195.154.x.x forum
209.51.x.x forum
46.161.x.x forum
54.36.x.x dilbertplus
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x user
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x dilbertplus
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x dilbertplus
54.36.x.x download
54.81.x.x forum
78.46.x.x dilbertplus

Last Seen

Wussie Sun 04:00
abc123456 Sat 03:29
miaryan Sat 00:35
CoZmicShReddeR Fri 09:11
ChristinaBlake Fri 08:29

Newest Members

Forums
vBulletin Widget Help Needed
CoZmicShReddeR
Sat Feb 27 2010, 10:58AM
Posts: 54
Joined: Sun Dec 18 2005, 06:42AM
Registered Member #908
This output works but it prints the info not only in the PHP Widget but it posts it in the header

global $lgsl_zone_number, $output;
$lgsl_zone_number = 1;
$output = "";
require "lgsl/lgsl_files/lgsl_zone.php";
echo $output;

Is there something else I need to add to prevent it from getting in the header?

Thanks in advance!

Website
Weetabix
Sat Feb 27 2010, 07:26PM
Posts: 2
Joined: Mon Jan 25 2010, 05:10PM
Registered Member #5751
echo $output;

Remove that ^^
Website
CoZmicShReddeR
Sat Feb 27 2010, 11:13PM
Posts: 54
Joined: Sun Dec 18 2005, 06:42AM
Registered Member #908
Thanks that fixed it!

Website
 

Jump:     Back to top


You are not logged in - Click Here To Signup

Username:    Password:   

Mini Buttons

.... © GreyCube.com - Richard Perry - Powered by e107.org